Algemene informatie

Hartelijk welkom  in onze praktijk

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden.

Bij onze kennismaking beschikken wij daarom graag over de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken.

Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden, en vraagt u uw vorige tandarts om uw dossier met röntgenfoto’s op te sturen naar info@tpsp.nl vóór het eerste bezoek aan de praktijk.

Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Openingstijden

Voor behandeling op maandag t/m donderdag is de praktijk geopend van 8.10 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Op vrijdag van 8.10 tot 16.30 uur.

(De tijden van de mondhygiëniste kunnen hiervan afwijken).

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer 023-5386226 (’s morgens van 8.15-12.15 en ’s middags van 13.30-17.00). Tijdens werktijd wordt u te woord gestaan door de assistente. Buiten werktijd, in het weekend en tijdens vakanties staat het antwoordapparaat aan. Het antwoordapparaat geeft u informatie over de dienstdoende tandarts en bijbehorende telefoonnummers, of U belt 0900-1515 voor informatie.

Tevens staat deze informatie op onze website www.tpsp.nl .

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.15 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënten-informatie wordt niet aan derden door gestuurd of gedeeld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, dan wordt er een machtigingsformulier voor het overdragen van een dossier ingevuld en ondertekend.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/assistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via een factoring-bedrijf Infomedics. Het telefoonnummer hiervan is: 036-2031900. Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente.

U kunt voor behandelingen boven de 250 euro om een begroting vragen.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde en om bemiddeling vragen.

 

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van Tandartspraktijk Schoterpoort.